​Veel gestelde vragen

  1. Is de windwijzer inclusief voet en NOORD OOST ZUID WEST kruis? Ja, alle windwijzers zijn compleet met voet voor verticale bevestiging en Noord Oost Zuid West (rvs) of North East South West(zwart) kruis. Wij leveren geen bevestigingsmateriaal mee. 
  2. Kan ik de windrichtingen ook weglaten? Ja, dat kan!
  3. Kan ik de artikelen ook ergens afhalen? Nee, maar verzending is gratis en retour doen we niet moeilijk over.
  4. Kan ik de windwijzers ook in een winkel of bij een andere webshop kopen? Windwijzers van 2MyGarden zijn momenteel alleen te bestellen via 2MyGarden.nl
  5. Zit er garantie op de windwijzers? Ja, op elke artikel zit 1 jaar garantie. Mocht er iets mis zijn, stuur ons dan een mail met foto van het probleem. Wij sturen u kostelook een nieuw product. Het defect aan het artikel moet wel ontstaan zijn door normaal gebruik. De beoordeling hierover ligt bij ons.
  6. Welke maat moet ik kopen? Voor in de tuin is een medium of kleine windwijzer prima. Op dak is de grote windwijzer aan te raden.
  7. Wat voor bevestiging zit erbij? Alle artikelen van 2MyGarden zijn geschikt voor aan een vertikale bevestiging. De nok van een huis of aan een pergola in de tuin is prima. De bevestigingmateriaal zijn niet bijgeleverd. U dient zelf zorg te dragen voor een geschikte schroef of bout om het artikel in te gekozen oppervlakte te fixeren.
© 2009 - 2021 2MyGarden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel